jueves, 10 de febrero de 2011

CANDIDAT A ALCALDE DE BARXETA


El Bloc de Barxeta ha escollit l’actual portaveu nacionalista a l’ajuntament, Enric Soler, com a candidat a l’alcaldia de la localitat. Soler es presentarà a les eleccions municipals del 22 de maig com “una alternativa real als vint anys d’un govern d’Esquerra Unida esgotat, paralitzat i sense idees”.

L’elecció d’Enric Soler es va realitzar per unanimitat de l’assemblea del Bloc renovant així la seua confiança en l’actual portaveu que ha realitzat “un excel·lent treball” en la seua tasca d’oposició al consistori. El candidat, va agrair als seus companys i companyes la seua elecció i va declarar que treballarà “de fort i calent, colze amb colze amb tot el col·lectiu”, perquè Barxeta, per primera vegada, tinga un alcalde nacionalista.

La candidatura d’Enric Soler es presentarà de forma oficial amb un acte previst per al 19 de febrer a la Casa de la Cultura de Barxeta, per a la qual es comptarà amb el secretari de la Costera-la Canal de Navarrés, Vicent Muñoz, i amb el secretari general del Bloc, Enric Morera.

Comarcàlia.info

No hay comentarios: