miércoles, 2 de marzo de 2011

ARTICLE D'OPINIÓ


L’A.D.M.B. I EL 22-M

Des de la seua creació l’A.D.M.B. (Associació en Defensa del Massís del Boscarró) ha fet una tasca molt important envers la conscienciació de tothom sobre la defensa del medi natural i la importància de desenvolupar activitats compatibles amb la sostenibilitat del medi ambient.

Han sigut una sèrie de tasques, treballs i activitats realitzades que al llarg d’aquests tres anys han captivat i encisat a molta gent i ens han motivat i incentivat més si cal, per conèixer les nostres serres, els nostres espais naturals i fins i tot el nostre riu.

Aquesta gent ha treballat bé i ha realitzat una llavor que no mai abans, havia realitzat ningú. S’han guanyat el reconeixement, el respecte i l’apreci d’un sector molt ampli dels ciutadans. Gent que ens agrada recórrer el nostre terme, conèixer la fauna i la flora dels nostres espais naturals i del nostre riu i en definitiva, de gaudir i defensar la nostra terreta.

Potser que l’èxit de l’A.D.M.B. residia en el fet de ser un ens apolític, és a dir, no lligat oficialment a cap partit ni ideologia política, un grapat de gent unida tan sols per l’amor i la defensa de la natura i açò feia que rebera un suport força important de pràcticament tot l’espectre polític de la població de Barxeta.

Tal vegada, la situació i l’acceptació de l’A.D.M.B. dintre l’àmbit general del poble de Barxeta, no seria la mateixa si la gent més lligada a ella, optara a constituir una plataforma política destinada a presentar una candidatura per a les eleccions municipals del maig.

L’A.D.M.B. es convertiria així en una cap de llança que seria l’avantguarda d’una ideologia política determinada (per altra banda, totalment respectable), però que li trencaria la seua trajectòria independent i apolítica guanyada sense cap dubte, des del seu rodament inicial.

Enric Soler
Candidat del Bloc

No hay comentarios: